Orgasm cu continenta la femei

Continenta sexuala

Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Prin aceast drum invers al spermei, se pune o presiune pe sfincterul care comuta urinare/ejaculare, vezica urinara si prostata au de suportat sperma care in loc sa iasa afara, ramane acolo, aceste organe muncind suplimentar ca sa o elimine cumva. Fuziunea erotica dintre partenerii de sex opus care se iubesc da nastere unei comuniuni multidimensionale, iar actantii cuplului resimt transformari psihice uimitoare. Nu am avut niciodata reclamatii de la nici o iubita.

A doua venire a  lui iisus: despre continenta sexualaContinenta face diferenta - clubul de feminitate

Peste 1000 de pagini web

Continenta sexualaUn foarte bun articol despre continenta sexuala, scris de costica cojocaruContinenta sexuala in viziunea a trei barbati - hranatateOrgasm cu continenta la femei.Yogaesoteric :: tehnici de control pentru femei ::Continenta sexuala, cheia orgasmului perfectOrgasmul controlat la femeiLilith adamah: energia, sexualaGhidul continentei sexuale - clubul de feminitate

Prin ziare despre 2012

Ok, am inteles si am tot studiat subiectul dar observ ca mai mult se axeaza pe beneficiul partii masculine. 1649 (s) | 34 queries | mysql time :0.